Volvo Privatleasing

Om du inte vill lägga pengar på service, reparationer och framförallt på att köpa en helt ny bil så kan Volvo Privatleasing vara ett alternativ. Fördelarna med att leasa bil privat är att du bland annat har en fast månadsavgift. När avtalstiden är slut så lämnar du bara tillbaka den. Genom Volvo Privatleasing behöver du inte oroa dig över dom normala bekymmer som vanliga bilägare har. Du kan istället njuta av att köra bilen. Välj modell, utrustning och den körsträcka som du tänk och njut av bekymmersfritt bilägande.

Foto: Biloffert.se

Bildkälla: volvocars.se

När du väljer Volvo privatleasing kan du välja bland de populäraste modellerna, bland annat V40, V60, XC60 och V90. Eftersom alla människor har olika typ av behov kan du välja extrautrustning för att den bil som passar just dig. Ett exempel på tillval är dragkrok eller glastak.

Volvo Privatleasing

Volvo Privatleasing har erbjudanden av privatleasing där du väljer en modell, brukar bilen i tre år och under den tiden endast betalar en månadskostnad. Bränsle samt vägtrafikskatt är utöver och ingår ej i den fasta månadskostnaden. Månadskostnaden från Volvo Privatleasing varierar beroende på storlek på bil, antal mil per och vilken utrustning du väljer. Fördelen att leasa bil privat genom Volvo är att det mesta ingår i månadskostnaden. Väljer du Volvo Inclusive så ingår bland annat:

  • Ingen konstantinsats

    Hos de flesta återförsäljarna är det Volvofinans Bank sköter finansieringen av bilen och där slipper du betala uppläggningsavgifterna och andra extrakostnader.

  • Försäkring

    Försäkring ingår när du väljer att leasa bil privat hos Volvo. Olika återförsäljare kan ha olika bilförsäkring som ingår under avtalstiden.

  • Serviceavtal

    Ytterligare en stor fördel med att privatleasa en Volvo. I månadskostnaden ingår service som utförs på Volvo verkstad.