Volkswagen Privatleasing

Volkswagen är ett enormt stort bilföretag som har sitt säte i Tyskland. Volkswagen ingår i Volkswagen koncernern och är ett av världens största företag enligt Forbes. Det märks inte minst i alla varumärken som Volkswagen koncernen har under sig. I Sverige så säger vissa att Volkswagen är nya Svensson-bilen och det kan delvis vara så. 2016 var året som de sålde mer bilar än huvudkonkurrenten Volvo på sin hemma marknad där också Volkswagen Golf blev årets mest sålda bil. Volkswagen privatleasing innehar den största marknadsandelen i Sverige och det beror mycket på bra paketering samt deras stora modellutbud. I och med deras stora modellutbud så hittade de flesta alltid något som passar deras behov. Volkswagens modeller har flertalet gånger vunnit årets bil, senast var Volkswagen Passat som vann 2015.

volkswagen-logo-180x180

Bildkälla: volkswagen.se

Bildkälla: volkswagen.se

Volkswagen Privatleasing har erbjudanden på nästan alla modeller i deras modellprogram. På Biloffert.se så hittar du de mest populära modellerna från Volkswagen bland annat PoloGolf, Passat, Tiguan och Sharan (7 sits). De bilarna som vi annonserar är direkt från återförsäljare och vill man ha mer utrustning som exempelvis en annan färg eller större motor så går det att lägga till.

Volkswagen Privatleasing

När du köper en Volkswagen Privatleasing så finansieras bilen under leasingtiden av deras egna finansbolag Volkswagen finans. Du behöver inte betala någon första förhöjd avgift eller kontantinsats när du väljer en Volkswagen som leasingbil. Du väljer enkelt modell, utrustning, avtalstid (24 eller 36 månader) och sedan betalar en fast månadskostnad. Volkswagen har gjort det enkelt för deras kunder som privatleasar genom Volkswagen Privat All Inclusive där följande ingår bland annat:

  • Volkswagen Försäkring

    Försäkring ingår i All Inclusive och det är Försäkringsbolaget IF som tillhandahåller märkesförsäkringen för Volkswagen.

  • Volkswagen Serviceavtal

    I månadsavgiften för All Inclusive så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Ladda hem Volkswagen´s skötselråd och tips för Volkswagen Privatleasing här.