Volkswagen Polo Privatleasing

Året är 1975, ett år efter introduktionen av Golf. Volkswagen lanserar sin andra guldklimp Volkswagen Polo Privatleasing.

Nu får en av världens mest sålda småbilar ett nytt utseende med större utrymme, nyare teknik och skarpare former. 2017 så visade Volkswagen upp sjätte versionen av Polo. Den nya Polon är endast 2 decimeter kortare än storebror Golf, totaltlängden är 4,05 meter med maximerat utrymme. Detta är ett väldigt bra alternativ till den som inte behöver lika mycket utrymme som segmentet Golf.

"Volkswagen Polo visar sig vara en riktig konkurrent till storebrorsan Golf. Varför leasa Golf när du kan leasa en Polo?"

Det har sålts ungefär 116000 st Volkswagen Polo Privatleasing totalt i Sverige sedan -75. Den nya versionen av VW Polo kommer säkerligen bli en storsäljare eftersom att den är det största versionen någonsin av Polo. Det är första gången som Polo har passerat fyrameterstrecket och blir där med också längre än Golf generation IV. Detta har gjort att bagageutrymmet har vuxit och rymmer numera 351 liter jämfört med 282 liter på förra modellen. Utöver det så har även de som sitter i baksätet fått större plats än tidigare version.

Nya Volkswagen Polo Privatleasing är fullproppad med ny teknik. På listan så hittar vi exempelvis trådlöst laddning av mobilen, LED-Strålkastare, aktiva stötdämpare som vid tidigare bara haft i Golf och massa nya förarassistansfunktioner. För första gången så presenterar Volkswagen bland annat adaptiv farthållare med start och stopp funktion, Döda vinklen-varnare, halvautomatisk parkeringshjälp, en funktion för att slippa parkeringsskador samt varing för korsande trafik vid backning. Ingen av dessa funktioner har vi sett tidigare i en Polo förut.

Kollar vi på leasing så är Polo den andra mest sålda bilen 2017 på privatleasing där de leasades totalt 4374 st Polo 2017.

Vad ingår i Volkswagen Polo Privatleasing?

Volkswagen serviceavtal:

I månadsbetalningen så ingår Volkswagen serviceavtal utan extra kostnad. Det innebär att du får fri Volkswagen Originalservice under hela avtalstiden. När servicelampan börjar blinka så kontaktar du enkelt din Volkswagen serviceanläggning för att boka en tid.

Volkswagen vägassistans:

Du får fri hjälp dygnet runt, 365 dagar om året, var du än befinner dig om din Volkswagen skulle bli akut okörbar.

Volkswagen nybilsgaranti:

Nybilsgaranti ingår självklart under hela avtalstiden när du privatleasar en ny Volkswagen Polo Privatleasing.

Volkswagen försäkring:

Försäkringskostnaden tillkommer om det inte står något annat. Om du väljer att skriva in ditt personnummer så kommer du få en exakt premie per månad.

Volkswagen Polo Privatleasing: