Volkswagen Golf Privatleasing

Volkswagen har producerat 33 miljoner exemplar av modellen Golf vilket gör den till en av världens mest sålda bilar genom tiderna. Hela 441 000 st Golfar är sålda i Sverige sedan 1974 och nu toppar Golf både försäljningen av privatleasing och vanliga köp. Volvo har legat ohotad år efter år men har nu fått en riktig utmanare på riktigt.

"Volkswagen Golf är en välbyggd och rymlig familjebil som är lätt att köra och trevlig att leva med"

Den nuvarande Golfen lanserades år 2012 och det kom en facelift under år 2017 med nya snygga strålkastare, annan stötdämpare och bland annat LED-bakljus. Volkswagen presenterade även ett helt nytt infotainment-system 2017.

Det som skiljer Volkswagen Golf Privatleasing från andra bilmodeller är att den är väldigt mångsidig och finns i många olika typer av modeller. Vill du ha en snabb sportig bil så väljer du GTI eller R, vill du ha en snål laddhybrid så väljer du Golf GTE eller varför inte en helt elektrisk E-Golf? Är du ute efter en Golf med mycket bagageliterutrymme så skall du välja Golf Sportscombi. Det är en allsidig familjebil som har hela 605 L bagageutrymme.

Om man jämför Volkswagen Golf Privatleasing så är det inte någon speciellt stor bil, men familjesemestern är ändå inte uteslutet – den har ett rörligt lastgolv så att det blir enklare att lasta större resväskor vid behov.

Kollar man på Golfens interiör så är den sig väldigt lik från tidigare modell, dock så har de höjt upp finishen med ett lite pandeldekor vid dörrarna och instrumentbrädan. De stora nyheterna vad det gäller insidan är Activ Info Display som är en digital panel för att visa hastighet, media och annat i bilen. (Se bild). Den andra nyheten är som vi skrev ovan det nya Infotainmentsystemet som har en skärm som är hela 9,2 tum i glas.

Volkswagen Golf Privatleasing blir också nu ett säkrare val. Systemen Lane Assist, Adaptiv farthållare och Traffic Jam Assist gör att du kommer få en ytterligare säkrare körupplevelse.

  • Lane Assist: En Kamera håller koll på de vita sido-sträcken i vägen och hjälper dig hålla dig mitt i filen
  • Adaptiv Farthållare: En Sensor som sitter under VW-Emblemet i grillen känner av avståndet till framförvarande bil och bromsar automatiskt om du kör för nära.
  • Traffic Jam Assist använder du när du står i kö. Bilen kommer då att hålla din plats i kön automatiskt utan att du behöver gasa eller bromsa.

Vad ingår i Volkswagen Golf Privatleasing?

Volkswagen serviceavtal:

I månadsbetalningen så ingår Volkswagen serviceavtal utan extra kostnad. Det innebär att du får fri Volkswagen Originalservice under hela avtalstiden. När servicelampan börjar blinka så kontaktar du enkelt din Volkswagen serviceanläggning för att boka en tid.

Volkswagen vägassistans:

Du får fri hjälp dygnet runt, 365 dagar om året, var du än befinner dig om din Volkswagen skulle bli akut okörbar.

Volkswagen nybilsgaranti:

Nybilsgaranti ingår självklart under hela avtalstiden när du privatleasar en ny Volkswagen Golf Privatleasing.

Volkswagen försäkring:

Försäkringskostnaden tillkommer om det inte står något annat. Om du väljer att skriva in ditt personnummer så kommer du få en exakt premie per månad.

Volkswagen Golf Privatleasing: