Erbjudande på vinterhjul säsongen 2017/2018

20 december, 2017
Publicerad av: Filip Samuelsson

Har du funderat på om det skulle vara möjligt att köpa vinterhjul vid sidan av avtalet? Om man vill komma ner i kostnad ytterligare kan det ibland vara billigare att köpa vinterhjul själv och sedan sälja dem efter avtalstiden. ABS Wheels hörde av sig till oss och ville ge alla på Biloffert ett bra erbjudande vilket vi är oerhört tacksamma över!

ABS Wheels är en av Sveriges ledande fälgleverantörer. Vare sig du är proffs eller amatör, passionerad för bilar eller motvillig bilist, vill vi att du ska hitta vad du behöver och vill ha hos oss. På abswheels.se hittar du förutom ett brett sortiment av fälgar även bildäck som passar de allra flesta märken och dimensioner.

Vill man ha det så smidigt som möjligt så skall man inte köpa vinterhjulen. Då slipper du nämligen att sälja dem när avtalstiden är slut. Många som köper vinterhjul vid sidan av sparar ibland pengar men det tar lite extra tid.

Om du vill utnyttja erbjudandet så knappar du in koden:

  • Winteriscoming

(Gäller ABS sortimentet 19-21tum)

Har du frågor kring vinterhjul så är du välkommen att ringa deras support 08-591 217 77 eller maila på order@abswheels.se

1 kommentar

Kommentera