Vilka märken kan man leasa?

bilmärken
14 maj, 2017
Publicerad av: Filip Samuelsson

Privatleasing har under de senaste åren vuxit stadigt i Sverige och allt fler privatpersoner väljer att leasa bil privat istället för att köpa. Detta har gjort att nästan alla bilmärken erbjuder idag privatleasing. Tillväxen hos exempelvis Renault har ökat från 10 procent till hela 42 procent av deras totala nybilsförsäljning till privata kunder. Volkswagen är de bilmärke som lyckats bäst och har idag runt 25 procent av marknadsandelarna av den totala privatleasingmarknaden. Vilka märken kan man leasa? Vi har gjort en sammanställning om de märkena du hittar på Biloffert.se nedan. 

2016 slogs alla rekord och privatleasing slutade på nästan 30 procent av alla de levererade privata bilarna i Sverige. VDn för Bil Sweden Bertil Moldén tror att inom ett par år kommer hälften av alla bilar vara privatleasade.

Biloffert.se har samlat ihop de populäraste märkena och modellerna för att du skall på ett enkelt och tydligt sätt skall kunna jämföra och hitta den bil som passar just dig och dina behov. Nedan så finns ett utdrag av information som du hittar under Privatleasing -> Bilmärke samt en länk till undersidan där ni kan läsa mer om märket. Listan är i alfabetisk ordning.

Audi Privatleasing

Att privatleasa innebär enkelt sätt att du hyr en bil under en längre tidsperiod, du kan få mer info om privatleasing på vår hemsida under fliken “Vad är privatleasing”. Audi ingår i Volkswagen koncernen tillsammans med en rad olika märken. Audi är av de märkena som lyckats med sin paketering vad det gäller privatleasing och ett säkert märke att leasa bil ifrån. Liksom många andra märken så ingår allt från reparationer till serviceavtal och även försäkring under vissa kampanjperioder. Du har stora valmöjligheter när du privatleasar en Audi eftersom modellutbudet är stort, du hittar alltifrån mindre småbilar till större familjebilar. Audi som vi tidigare nämnde har lyckats väldigt bra med sin privatleasing och ligger därför topp 5 av de mest privatleasade märkena i landet.

Läs mer om Audi Privatleasing här.

BMW Privatleasing

Nu har du chansen att få privatleasa en helt ny modern BMW. Du slipper allt krångel som har med bilägande att göra eftersom du bland annat har garanterat återköp när leasingperioden är slut. Senaste åren har billeasing blivit väldigt populärt och för märket BMW så är detta inget undantag. Fördelen med att köra BMW Privatleasing är att du inte betalar något kontantinsats eller någon första förhöjd avgift. Du bestämmer en körsträcka och sedan får du ett pris utefter det. Just nu så finns det endast 36 månaders avtal att teckna för BMW vilket kan vara bra att veta. BMW´s kundsegment har ofta valt att köpa sina bilar men privatleasing har öppnat upp för fler nya kunder att utnyttja det tyska bilmärket.

Läs mer om BMW Privatleasing här.

Citroen Privatleasing

Citroen är en biltillverkare från Frankrike och har under de senaste åren öppnat upp privatleasing på de flesta modellerna som dom erbjuder. Via Citroen Privatleasing så hittar du ett stort utbud av bilmodeller oavsett om du behöver en liten stadsbil eller en större bil till familjeresorna. När du leasar en bil från Citroen så behöver du inte oroa dig för några oförutsedda kostnader. I avtalet så ingår både garanterat återköpsvärde, dvs restvärde samt service under avtalstiden. Du behöver heller inte betala någon kontantinsats eller första förhöjd avgift. Citroen Privatleasing är ett komplement till att äga sin bil istället för att ta ett traditionellt billån eller köpa bilen kontant.

Läs mer om Citroen Privatleasing här.

Dacia Privatleasing

Ingen har väl missat “Another One Drives a Duster”-reklamen som satte sig på huvudet? Dacia är ett bilmärke från Rumänien och är en av uppstickarna på den svenska marknaden. Sedan 1999 så ägs Dacia av Renault. Den rumänska biltillverkare erbjuder privatleasing av alla deras modeller genom finansbolaget Volvo Finans AB eller Dacia Billån. Som alla andra erbjudanden av privatleasing så behöver du inte betala någon kontantinsats eller första förhöjd avgift. I leasingkostnaden så ingår både försäkring och serviceavtal under perioden.

Läs mer om Dacia Privatleasing här.

Fiat Privatleasing

Fiat har under all tid varit utmärkande med deras design i fokus. De har bland annat gjort en Edition modell av deras populära 500 Gucci Edition. Om du söker en bil som har hög kvalité, säkerhet och design så är Fiat något att kolla på. De satsar även mycket på komfort och bra väghållning. Är du osäker på om du vill köpa en Fiat så finns nu alternativet att privatleasa istället. Genom Fiat Privatleasing så slipper du betala någon kontantinsats eller en första förhöjd avgift. Du behöver heller inte oroa dig för andrahandsvärdet för bilen, det har redan Fiat räknat ut så du lämnar bara tillbaka bilen efter avtalstiden.

Läs mer om Fiat Privatleasing här.

Ford Privatleasing

Biljätten Ford fyllde hela 100 år 2003 och är en av de absolut största bolagen inom bilbranschen. I och med Fords långa historia så medför det också att de har otroligt bra beprövade bilar med god komfort och bra ekonomi. Ford är en amerikansk multinationell fordonskoncern som omsätter 151,8 miljarder kronor. Mellan åren 1999-2010 så ägde faktiskt Ford vårt svenska Volvo Cars. Genom Ford Privatleasing så erbjuds det en bra paketering där du inte behöver tänka på någon kontantinsats eller första förhöjd avgift när du hämtar bilen.

Läs mer om Ford Privatleasing här.

Honda Privatleasing

Honda är ett stort bolag som inte bara koncentrerar sig på bilar utan säljer också som många vet motorcyklar, lastbilar, skotrar, mopeder, robotar, jetmotorer, terrängfordon, båtar/båtmotorer osv. Honda har sitt säte i Japan och grundades 1948. Att privatleasa en Honda är något ganska nytt på den svenska marknaden. En sak som är klar är att privatleasingen för Honda är här för att stanna. Genom Honda privatleasing så slipper du deposition och heller ingen kontantinsats som du ofta har med ett traditionellt billån.

Läs mer om Honda Privatleasing här.

Kia Privatleasing

Ingen har väl missat KIA´s snabba framfart på den Svenska bilmarknaden? Det sydkoreanska bilmärket kom in på den svenska marknaden och erbjöd något som Svensken gillar, garantier. Sju års nybilsgaranti sägs vara en av framgångsfaktorerna som gjort att Kia just nu ligger väldigt bra till vad det gäller både försäljning och privatleasing. När du väljer KIA Privatleasing så har du ett stort modellutbud att välja på. Du kan exempelvis välja deras minsta modell Picanto eller något större Rio eller ceed Sportswagon. Utöver garantitiden så har Kia valt att lägga mycket vikt på design och körvänlighet, det är något som märks både när du tittar på bilen och när du kör.

Läs mer om Kia Privatleasing här.

Mercedes Privatleasing

Mercedes Benz, den klassiska biltillverkaren från Tyskland har länge klassats som en av bilbranschens absolut största märken. Detta är både tack vare deras unika historia samt att de alltid har haft hög kvalité på sina bilar. Tack vare Mercedes Privatleasing kan du nu få chansen att åka i en ny modern bil utan att betala någon kontantinsats eller första förhöjd avgift. Du kan leasa din bil på antingen två eller tre års period och du kan välja den körsträcka som passar dig. Mercedes har alltid fokuserat på eleganta bilar som är bekvämliga att köra.

Läs mer om Mercedes Privatleasing här.

Mini Privatleasing

Mini var först ett namn på en av bilmodellerna från British Motor Corporation. Mini är nu sedan 1994 ägda av BMW. Mini har alltid varit en unik och populär modell och är kända för att de är snygga, tuffa och bekväma att köra. Prisbilden för att köpa en Mini har inte blommat igenom under åren men däremot så har Mini Privatleasing blivit en riktig hit för svenska folket. När du leasar en bil från Mini Privatleasing så betyder det kort och gott att du hyr bilen under en längre period av återförsäljaren. Till skillnad från ett vanligt traditionellt billån så slipper du kontantinsatsen helt och hållet hos Mini Privatleasing.

Läs mer om Mini Privatleasing här.

Mitsubishi Privatleasing

Nu finns det möjlighet att köra en helt ny Mitsubishi utan att betala dyra banklån med stor kontantinsats. Genom Mitsubishi Privatleasing så finns denna möjlighet. Att leasa en Mitsubishi är ganska nytt för den svenska marknaden men har tagit sig väldigt bra. Du kan välja att leasa bilen på 36 månaders leasing och sedan lägga till den utrustningen som passar dig. I avtalet så ingår också serviceavtal och vägassistans. Mitsubishi Privatleasing ska vara enkelt och smidigt.

Läs mer om Mitsubishi Privatleasing här.

Nissan Privatleasing

Nissan är en biltillverkare med sitt säte i Japan och har under många år tillverkat bra bilar med en snygg och innovativ design. Ett alternativ till att inte behöva köpa sin Nissan nu är att istället använda sig av Nissan Privatleasing. Det är ett utmärkt sätt att inte låsa några pengar eftersom du inte behöver betala någon kontantinsats. Nissan har på kort tid blivit en av de mest populära märkena att privatleasa i Sverige. Om du vill veta hur privatleasing funkar så finner du all info här på vår hemsida. Vill du specifikt kolla på hur det funkar hos Nissan så är du välkommen att besöka deras hemsida.

Läs mer om Nissan Privatleasing här.

Opel Privatleasing

Opel är en biltillverkare från Tyskland och har alltid haft hög kvalité på sina bilar. Under de senaste åren har det också börjat erbjuda privatleasing i Sverige vilket har ökat marknaden ytterligare. När du privatleasar en Opel så slipper du kontantinsats och du behöver heller inte betala någon första förhöjd avgift. När du lämnar tillbaka bilen så genomgår den en besiktning för att se om bilen är i normalt slitage. Detta är en viktig punkt som du behöver ta upp med återförsäljaren innan du skriver på kontraktet.

Läs mer om Opel Privatleasing här.

Peugeot Privatleasing

Peugeot är en fransk biltillverkare och är ett av de ledande företagen om man ser till den globala bilmarknaden. De har bedrivit sin verksamhet över 200 år och under tiden har de tillverkad och utvecklat en mängd prisbelönta och prisvärda bilar. 2017 är Peugeot´s år eftersom de vann de åtråvärda titeln Årets bil i Europa med deras nya modell SUV 3008. Det är 58 jurymedlemmar runt om Europa som röstar fram årets bil varje år. Alla medlemmar jobbar för oberoende tidningar vilket gör att det blir rättvist för alla märken. Vi säger stort grattis till Peugeot 3008 som ni också kan hitta leasingpris på vår hemsida.

Läs mer om Peugeot Privatleasing här.

Renault Privatleasing

Renault är en populär biltillverkare från Frankrike och det är inte så svårt att förstå populariteten. Bilar med fokus på elegant design, roliga att köra och dessutom har vunnit många tunga priser och utmärkelser genom åren. Genom finansieringsalternativet Renault Privatleasing så kan du på ett enkelt och snabbt sätt privatleasa en helt ny och modern Renault. Utöver det så ingår också fri service under avtalstiden samt rabatt på drivmedel de första månaderna. Priserna för leasingpriserna du finner på vår hemsida är baserade på 36 månader och 1500 mils körsträcka per år. I alla avtal så ingår vinterdäck, service och fri vägassistans om något skulle hända.

Läs mer om Renault Privatleasing här.

SEAT Privatleasing

SEAT tillhör Volkswagen koncernen och är i grunden ett spanskt bolag. Under årens lopp har SEAT tillverkat prisvärda och smarta bilar. Vilken är den mest vanliga hyrbilen i södra europa tro? SEAT Privatleasing fick sitt startskott för ganska många år sedan men den riktiga hypen kom runt 2012, 2013. Sedan dess har SEAT varit det bilmärke som har högst procent intern vad det gäller privatleasing. Ca 80% av alla som köper en SEAT i Sverige idag kör privatleasing, det gör att SEAT är tredje störst i Sverige på privatleasing. Med SEAT Privatleasing så betalar du en månadskostnad utifrån vilken modell, antal mil och vilken utrustning du vill ha på bilen. SEAT Privatleasing gör det lättare att använda en helt ny och modern bil.

Läs mer om SEAT Privatleasing här.

Skoda Privatleasing

Sedan 1992 så har Skoda tillhört Volkswagen-koncernen. Skoda är ett tjeckiskt bilmärke och är mest kända för deras praktiska lösningar till bra pris. Genom Skoda Privatleasing kan du unna dig att åka en helt ny bil utan dyrt banklån och kontantinsats. Att privatleasa trodde många var en kortvarig trend men ser man på Skoda Privatleasing så ökar det stadigt för varje år. Kunderna som har en Skoda Privatleasing brukar välja att leasa även nästa bil efter leasingperioden är slut. Fördelen att privatleasa en Skoda är att du kan få serviceavtal och mobilitetsgaranti under hela avtalstiden. Detta kommer garanterat förenkla din vardag och du slipper oroa dig för oförutsedda kostnader.

Läs mer om Skoda Privatleasing här.

Subaru Privatleasing

Subaru är en biltillverkare från Japan och är mest känd för att vara bra dragbil. Bilarna har ofta fyrhjulsdrift och har ett sportigare utseende. Om du är sugen på ny bil utan att ta ett billån så är Subaru Privatleasing ett bra alternativ. Fördelen att leasa bil istället för att köpa är att du inte behöver ta ett billån eller köpa bilen kontant. Du har ingen kontantinsats och det kostar heller ingenting när du skall lämna tillbaka bilen. Restvärdet och återköpsvärdet är garanterat från återförsäljaren sedan tidigare.

Läs mer om Subaru Privatleasing här.

Suzuki Privatleasing

Om du vill ha en kraftfull bil så kan Suzuki vara ett bra alternativ att kolla på. Suzuki har sitt säte i Japan som många andra av världens största biltillverkare. Med en vass design och ofta kraftfulla motorer så är Suzuki en tillverkare att räkna med. Genom Suzuki Privatleasing så betalar du en fast månadskostnad varje månad och efter avtalstiden så lämnar du tillbaka bilen. Du slipper tänka på de normalt jobbiga sakerna med att äga en bil så som andrahandsvärde osv. Restvärdet är garanterat och med det menas att återförsäljaren köper tillbaka bilen utan att du behöver ta någon risk i det.

Läs mer om Suzuki Privatleasing här.

Toyota Privatleasing

Vill du åka en ny modern bil genom Toyota Privatleasing? Toyota är en av världens största bilmärken och fortsätter att imponera med sina bilar varje år. Toyota var en av pionjärerna till vad vi idag kallar för privatleasing. De lanserade en prenumerationtjänst för många år sedan så att privatleasing för Toyota är inget nytt. En fördel med Toyota Privatleasing är att du redan på deras hemsida kan se vad bilarna kostar i en kalkylsnurra. I leasingen ingår alltid service, försäkring och vägassistans. Som med alla andra privatleasingar så är det inget krav på att betala någon kontantinsats. Toyota är mest kända för sin innovativa design tillsammans med hög kvalité. Tänk bara på hur många taxibilar man ser som är Toyota? Det är ett tecken på att det är hög kvalité och klarar av hög belastning.

Läs mer om Toyota Privatleasing här.

Volkswagen Privatleasing

Volkswagen är ett enormt stort bilföretag som har sitt säte i Tyskland. Volkswagen ingår i Volkswagen koncernern och är ett av världens största företag enligt Forbes. Det märks inte minst i alla varumärken som Volkswagen koncernen har under sig. I Sverige så säger vissa att Volkswagen är nya Svensson-bilen och det kan delvis vara så. 2016 var året som de sålde mer bilar än huvudkonkurrenten Volvo på sin hemma marknad där också Volkswagen Golf blev årets mest sålda bil. Volkswagen privatleasing innehar den största marknadsandelen i Sverige och det beror mycket på bra paketering samt deras stora modellutbud. I och med deras stora modellutbud så hittade de flesta alltid något som passar deras behov. Volkswagens modeller har flertalet gånger vunnit årets bil, senast var Volkswagen Passat som vann 2015.

Läs mer om Volkswagen Privatleasing här.

Volvo Privatleasing

Om du inte vill lägga pengar på service, reparationer och framförallt på att köpa en helt ny bil så kan Volvo Privatleasing vara ett alternativ. Fördelarna med att leasa bil privat är att du bland annat har en fast månadsavgift. När avtalstiden är slut så lämnar du bara tillbaka den. Genom Volvo Privatleasing behöver du inte oroa dig över dom normala bekymmer som vanliga bilägare har. Du kan istället njuta av att köra bilen. Välj modell, utrustning och den körsträcka som du tänk och njut av bekymmersfritt bilägande.

Läs mer om Volvo Privatleasing här.

Kommentera