Toyota Privatleasing

Vill du åka en ny modern bil genom Toyota Privatleasing? Toyota är en av världens största bilmärken och fortsätter att imponera med sina bilar varje år. Toyota var en av pionjärerna till vad vi idag kallar för privatleasing. De lanserade en prenumerationtjänst för många år sedan så att privatleasing för Toyota är inget nytt. En fördel med Toyota Privatleasing är att du redan på deras hemsida kan se vad bilarna kostar i en kalkylsnurra. I leasingen ingår alltid service, försäkring och vägassistans. Som med alla andra privatleasingar så är det inget krav på att betala någon kontantinsats. Toyota är mest kända för sin innovativa design tillsammans med hög kvalité. Tänk bara på hur många taxibilar man ser som är Toyota? Det är ett tecken på att det är hög kvalité och klarar av hög belastning.

toyota-logo-216x180

Bildkälla: toyota.se

Bildkälla: toyota.se

Det finns fler fördelar med att välja Toyota Privatleasing utöver kvalité och att de är en av världens största bilmärken. Modellerna som man privatleasar har ofta låg månadskostnad och det beror på att det är ett bra andrahandsvärde på bilarna. Du står inte för någon risk själv vad det gäller återköpet av bilen utan det är Toyota som garanterar det. Utöver låg månadskostnad så har bilarna oftast en smart motor vilket ger låg bränsleförbrukning och låga utsläppsvärden. Oavsett om du vill ha en liten eller en stor bil så finns det något som passar dig hos Toyota.

Toyota Privatleasing

Du kan privatleasa alla modeller av Toyota, stort som smått. Bland annat: Aygo, Yaris, Auris, Avensis, Verso, Rav4 osv. Det finns något för alla helt enkelt. Teknikens Värld har gjort ett test på Rav 4 som du kan läsa här. Vad det gäller markandsandelar för Toyota vad det gäller privatleasing så är dem topp fem i Sverige på totalen men ökar stadigt varje år.

  • Toyota Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Toyota Försäkring och det är Försäkringsbolaget Folksam som tillhandahåller märkesförsäkringen för Toyota.

  • Toyota Serviceavtal

    I månadsavgiften för Toyota så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Ladda hem Toyota´s skötselråd och tips för Toyota Privatleasing här.