Subaru Privatleasing

Subaru är en biltillverkare från Japan och är mest känd för att vara bra dragbil. Bilarna har ofta fyrhjulsdrift och har ett sportigare utseende. Om du är sugen på ny bil utan att ta ett billån så är Subaru Privatleasing ett bra alternativ. Fördelen att leasa bil istället för att köpa är att du inte behöver ta ett billån eller köpa bilen kontant. Du har ingen kontantinsats och det kostar heller ingenting när du skall lämna tillbaka bilen. Restvärdet och återköpsvärdet är garanterat från återförsäljaren sedan tidigare.

subaru-logo-300x180

Bildkälla: subaru.se

Bildkälla: subaru.se

Om du inte är intresserad av att äga en bil så kan privatleasing vara ett vettigt alternativ att kolla på. Genom Subaru Privatleasing så leasar du bilen (långtidshyra) under 36 månader och du kan själv välja vilken körsträcka som du vill köra. I paketeringen så kan du också tilläggstjänster som serviceavtal och försäkring inkluderat i månadskostnaden.

Subaru Privatleasing

Om du är intresserad av leasa en Subaru så kan jämföra priser hos varje enskild återförsäljare, gå in på deras hemsida eller fortsätta här på Biloffert.se. På vår hemsida så kan du välja på modellerna Forester och Outback. Är du intresserad av någon annan modell så är du välkommen att fylla i vårt formulär där du kan uppge vad det är för modell du är ute efter. Vi hjälper dig hela vägen!

  • Subaru Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Subaru Försäkring och det är försäkringsbolaget If som tillhandahåller märkesförsäkringen för Subaru.

  • Subaru Serviceavtal

    I månadsavgiften för Subaru så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Vill du läsa mer om Subaru Privatleasing så kan du göra det här.