Skoda Privatleasing

Sedan 1992 så har Skoda tillhört Volkswagen-koncernen. Skoda är ett tjeckiskt bilmärke och är mest kända för deras praktiska lösningar till bra pris. Genom Skoda Privatleasing kan du unna dig att åka en helt ny bil utan dyrt banklån och kontantinsats. Att privatleasa trodde många var en kortvarig trend men ser man på Skoda Privatleasing så ökar det stadigt för varje år. Kunderna som har en Skoda Privatleasing brukar välja att leasa även nästa bil efter leasingperioden är slut. Fördelen att privatleasa en Skoda är att du kan få serviceavtal och mobilitetsgaranti under hela avtalstiden. Detta kommer garanterat förenkla din vardag och du slipper oroa dig för oförutsedda kostnader.

skoda-logo-240x180

Bildkälla: skoda.se

Bildkälla: skoda.se

Skoda har med åren breddat sitt modellprogram och har nu modeller som passar allas behov. Skoda har verkligen tagit fördelarna med samarbetet med Volkswagen Group. Vi på Biloffert.se har listat de mest populära modellerna från Skoda och dom är bland annat Fabia, Octavia och Yeti. Alla bilar som du hittar på vår hemsida är direkt från återförsäljare och vill du lägga till utrustning som exempelvis en annan färg eller större motor så går det att lägga till. Det gör du under “Offertförfrågan”.

Skoda Privatleasing

Fördelarna med Skoda Privatleasing är självklart att du snabbt kan få använda dig av en ny bil som håller hög klass. Du står som brukare på bilen och Skoda äger fortfarande bilen genom deras finansbolag Volkswagen Finans under leasingtiden. Skulle du exempelvis vilja använda dragkroken till att dra ett djur så rekommenderar vi att kolla upp med återförsäljaren om de tycker att det är okej. Ibland kan vissa saker vara inom ramen för “normal användning” av bilen.

  • Skoda Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Skoda Försäkring och det är Försäkringsbolaget IF som tillhandahåller märkesförsäkringen för Skoda.

  • Skoda Serviceavtal

    I månadsavgiften för Skoda så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Ladda hem Skoda´s skötselråd och tips för Skoda Privatleasing här.