Skoda Fabia Privatleasing

Skoda Fabia är en smidig men praktisk bil som har väldigt bra och sparsamma motorer samt massor av smarta inredningsdetaljer som gör fabian väldigt charmig. Den “nya” fabian indroducerades år 2014 och fick en uppdatering 2017. Den populära 1,2 liters motor fick en ersättare av en mycket effektivare 1.0 liters motor samt att strålkastarna fick en uppdatering. Något som man inte har ändrat är den rubusta känslan invändigt. Inredningsmaterialet är mycket hårdare och känns mer påkostat än många av Fabians konkurrenter i klassen.

"Skoda Fabia Privatleasing är en praktisk och sparsam liten familjebil som är lätt att köra"

Det absolut vanligaste reaktionen när den den svenska bilköparen för tillökning i familjen är att köpa en större bil och oftast då en kombi-modell. Många väljer då att köpa Sveriges mest sålda bil Volvo V70 eller Passat men frågan är hur stor bil behöver man egentligen? Skoda Fabia Privatleasing kan vara ett alternativ, för endast ca 100:- mer i månaden så får man ytterligare 200 L utrymme i bagaget från 330 L till hela 530 L, Dvs endast 45 L mindre än Volvo V70.

Fördelarna att välja Skoda Fabia Privatleasing med Combi versionen är att den både är billigare och nästan en halv meter kortare än exempelvis Volvo v70. När man börjar granska fakta bladen så blir man lite förbryllad över prisskillnaden mellan de större kombibilarna och de mindre smidigare bilarna.

2014 så gjordes senaste testet av Euro NCAP på Skoda Fabia Privatleasing som blev en femstjärnig säkerhetsbedömning. Skoda Fabia klassas alltså som en av segmentets säkraste bilar. Är du ute efter en sparsam och väldigt praktisk familjebil så skall ni absolut ta och jämföra Skoda Fabia med andra modeller under vår sida Jämför Privatleasing.

Skoda satsar mer på praktiska saker och säkerhet än design. Något som är standard i Skoda Fabia är bland annat Front Assist, det är en radar som gör att bilen varnar och till och med bromsar automatiskt vid kollisionrisk. För ca 155:- / mån så får du tillägget komfortpaketet som innehåller:

Farthållare, Climatronic, Aktivt kolfilter, SMART LINK+, Parkeringssensorer bak, Infotainment BOLERO, Röststyrning och lnnerspegel automatiskt avbländbar.

Vad ingår i Skoda Fabia Privatleasing?

Skoda serviceavtal:

I månadsbetalningen så ingår Skoda serviceavtal utan extra kostnad. Det innebär att du får fri Skoda Originalservice under hela avtalstiden. När servicelampan börjar blinka så kontaktar du enkelt din Skoda serviceanläggning för att boka en tid.

Skoda vägassistans:

Du får fri hjälp dygnet runt, 365 dagar om året, var du än befinner dig om din Skoda skulle bli akut okörbar.

Skoda nybilsgaranti:

Nybilsgaranti ingår självklart under hela avtalstiden när du privatleasar en ny Skoda Fabia Privatleasing.

Skoda försäkring:

Försäkringskostnaden tillkommer om det inte står något annat. Om du väljer att skriva in ditt personnummer så kommer du få en exakt premie per månad.

Skoda Fabia Privatleasing: