SEAT Privatleasing

SEAT tillhör Volkswagen koncernen och är i grunden ett spanskt bolag. Under årens lopp har SEAT tillverkat prisvärda och smarta bilar. Vilken är den mest vanliga hyrbilen i södra europa tro? SEAT Privatleasing fick sitt startskott för ganska många år sedan men den riktiga hypen kom runt 2012, 2013. Sedan dess har SEAT varit det bilmärke som har högst procent intern vad det gäller privatleasing. Ca 80% av alla som köper en SEAT i Sverige idag kör privatleasing, det gör att SEAT är tredje störst i Sverige på privatleasing. Med SEAT Privatleasing så betalar du en månadskostnad utifrån vilken modell, antal mil och vilken utrustning du vill ha på bilen. SEAT Privatleasing gör det lättare att använda en helt ny och modern bil.

seat-logo-226x180

Bildkälla: seat.se

Bildkälla: seat.se

SEAT Privatleasing har erbjudanden på nästan alla modeller i deras modellprogram. I och med samarbetet med Volkswagen Group så har modellprogrammet för SEAT utökats med åren. På Biloffert.se så hittar du de mest populära modellerna från SEAT bland annat Ibiza, Leon, Ateca. De bilarna som vi annonserar är direkt från återförsäljare och vill man ha mer utrustning som exempelvis en annan färg eller större motor så går det att lägga till.

SEAT Privatleasing

Liksom övriga märken i Volkswagen koncerner så finansieras din SEAT Privatleasing av deras egna finansbolag Volkswagen finans under leasingtiden. Du behöver inte betala någon första förhöjd avgift eller kontantinsats när du privatleasar en SEAT. Du väljer enkelt modell, utrustning, avtalstid (24 eller 36 månader) och sedan betalar en fast månadskostnad. SEAT var en av de första bolagen som införde paketeringen där allt ingår vilket är en av framgångsfaktorerna för SEAT.

  • SEAT Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår SEAT Försäkring och det är Försäkringsbolaget IF som tillhandahåller märkesförsäkringen för SEAT.

  • SEAT Serviceavtal

    I månadsavgiften för SEAT så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Ladda hem SEAT´s skötselråd och tips för SEAT Privatleasing här.