SEAT Leon Privatleasing

SEAT Leon är en av Sveriges populäraste leasingbilar. Förra generationens Leon var första gången vi fick uppleva en kombivariant som blev en succé i Sverige. Från 2012 har Leonen blivit en väldigt populär bil och mycket är tack vare den förmånliga månadskostnaden för privatleasing. Nu kommer uppdateringen och nu blir det upp till bevis om att konkurrera på riktigt på den svenska prispressade marknaden. Den “nya” Leonen har ett litet ansiktslyft utvändigt likt syskonbilen Volkswagen Golf.

"SEAT Leon Privatleasing är en praktisk familjebil som har ett sportigt utseende och är väldigt rolig att köra"

Tänk dig att SEAT Leon kan liknas som den spanska chorizoen och Volkswagen Golf till den tyska korv. Två bilar som är under huven nästan är samma bil i grunden men Leonen spicar till utseendet mer men på bekostnad av Golfens härliga komfort.

Invändigt så hittar du en 8 tums skärm som är en av de bästa på marknaden. Utöver det så hittar vi den grundläggande utrustningen som är standard idag. En Stor fördel med SEAT Leon Privatleasing är att det är lätt att hitta alla knappar och kan upplevas väldigt logiskt trots att vissa kritiker kan sagt att de inte gillar den svarta interiören.

Leonen är praktisk också. Det får plats för fyra vuxna med bra packning. Bagageutrymmet är 380 Liter och är en av de större i klassen. En sak man inte får glömma är att Leon också är en väldigt säker bil. Både under lanseringen av nya Leon 2012 och 2017 så har 5 stjärnor kammats hem utan problem i Euro N-cap test. Nu är även Leonen utrustad med autobroms vilket gör att bilen hjälper föraren att förutspå eventuella kollisioner och bromsar i tid.

Seat Leon Privatleasing är trevlig att köra som också känns stabil med trygga köregenskaper och balanserad styrning. 2017 såldes det 1697 st SEAT Leon på privatleasing vilket gör att den är den 5e populäraste bilen att ha leasing på i Sverige.

Detta ingår i SEAT Leon Privatleasing:

SEAT SERVICEAVTAL ingår i månadskostnaden, vilket innebär garanterad SEAT  Originalservice. Bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och förlängd SEAT Mobilitetsgaranti hos auktoriserad verkstad.

VÄGASSISTANS

Du får hjälp på plats om din SEAT skulle bli akut okörbar. Dygnet runt, 365 dagar om året och var du än befinner dig.

NYBILSGARANTI

Du leasar en helt ny bil och självklart omfattas den av SEATs nybilsgaranti som gäller hela avtalstiden. Det ska vara tryggt att ha en SEAT.

SEAT FÖRSÄKRING

Dubbelkolla och jämför pris mellan SEAT Försäkring och ditt nuvarande försäkringsbolag. Det finns ofta stora fördelar att välja märkesförsäkring vad det gäller privatleasing.

SEAT Leon Privatleasing: