Renault Privatleasing

Renault är en populär biltillverkare från Frankrike och det är inte så svårt att förstå populariteten. Bilar med fokus på elegant design, roliga att köra och dessutom har vunnit många tunga priser och utmärkelser genom åren. Genom finansieringsalternativet Renault Privatleasing så kan du på ett enkelt och snabbt sätt privatleasa en helt ny och modern Renault. Utöver det så ingår också fri service under avtalstiden samt rabatt på drivmedel de första månaderna. Priserna för leasingpriserna du finner på vår hemsida är baserade på 36 månader och 1500 mils körsträcka per år. I alla avtal så ingår vinterdäck, service och fri vägassistans om något skulle hända.

renault-logo-263x180

Bildkälla: renault.se

Bildkälla: renault.se

Om du har tänkt att köra en Renault Privatleasing så är möjligheterna stora. Renault erbjuder bilmodeller i många olika varianter bland annat små och större bilar. På vår hemsida så finns bland annat modellerna Clio och Captur. Om det är någon modell som du saknar från Renault så kan du skicka in en förfrågan här. Något som Renault har lyckats med vad det gäller deras paketering av deras erbjudanden är enkelheten vilket många kunder uppskattar. Genom deras koncept Renault Relax Privatleasing så ingår serviceavtal, försäkring och du får dessutom bilen fulltankad när du hämtar ut den hos återförsäljaren.

Renault Privatleasing

I månadskostnaden för Renault Relax privatleasing ingår leasing, service och försäkring. Kostnaden för försäkringen är olika för vem som skall stå på leasingkontraktet. Det som inte ingår i kostnaden per månad är vägskatt, tullavgifter och det bränslet du gör av med. Du behöver inte oroa dig för något andrahandsvärde på bilen eftersom det redan är reglerat hos Reanult dvs garanterat restvärde på leasingspråk. För att få igenom en privatleasing så krävs det att man får godkänt på en sedvanlig kreditprövning.

  • Renault Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Renault Försäkring och det är Försäkringsbolaget IF som tillhandahåller märkesförsäkringen för Renault.

  • Renault Serviceavtal

    I månadsavgiften för Renault så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Vill du läsa mer om Renault Privatleasing så kan du göra det här.