Renault Clio Privatleasing

Renault Clio är en liten 5-dörrars bil med gömda bakdörrar vilket gör att man lätt tror att det är en sportigare 3 dörrars bil. Den nya Clion som vi ser idag lanserades 2012 med en större uppdatering 2016. Clio är nu något att räkna med på riktigt, bättre kvalité och med en ny uppdaterad styling. Interiörutrymmet är detsamma som tidigare, SEAT Ibiza är ett rymligare alternativ. Clion har tillräckligt med utrymme för fullvuxna personer i framsätena men man får tränga ihop sig lite där bak. Det går absolut bra att ta sig kortare sträckor med 4 fullvuxna personer.

"Renault Clio Privatleasing är en smart snygg bil som är kul att köra"

Vad det gäller bagaget i Clio så är det lite samma här. Clio ligger mittemellan Polo och Fabia med sina 300 L i uppfällt läge. Om du vill plats för ytterligare utrymme i bak så delar man baksätet i 60:40 så man fortfarande kan sitta en eller två personer i baksätet. Körupplevelsen är över snittet för denna klass, den är väldigt roligt och smidig att köra, styrningen känns snabb och livlig. När du kör en Clio på motorväg kommer du bli positivt överraskad, väldigt bra isolering för ljud och stabil körning.

När Renault Clio lanserades 2012 så fick den femstjärnigt säkerhetsbetyg från Euro NCAP och 2016 var ingen skillnad. Se filmen från krocktestet nedan. Renault Clio leveraras med såkallade spärrbromsar – det betyder att du kan broma hårt men fortfarande styra bilen stabilt. Det som dock saknas som finns på några av konkurrenterna är Automatisk nödbromsning. Totalt sätt så är vi väldigt nöjda när vi provkör Renault Clio.

Vad ingår i Renault Clio Privatleasing?

Renault serviceavtal Relax:

Nya bilar mår bra av regelbunden omvårdnad och därför ingår ett 3-årigt servicepaket i leasingavtalet. Med fri lånebil när du utför intervallservice enligt Renaults planerade underhållsprogram.

Renault vägassistans:

Tre års fri vägassistans ingår.

Renault nybilsgaranti:

Nybilsgaranti i alla nya Renault Clio Privatleasing

Renault försäkring:

Försäkringskostnaden tillkommer om det inte står något annat. Om du väljer att skriva in ditt personnummer så kommer du få en exakt premie per månad.

Renault Clio Privatleasing