Peugeot Privatleasing

Peugeot är en fransk biltillverkare och är ett av de ledande företagen om man ser till den globala bilmarknaden. De har bedrivit sin verksamhet över 200 år och under tiden har de tillverkad och utvecklat en mängd prisbelönta och prisvärda bilar. 2017 är Peugeot´s år eftersom de vann de åtråvärda titeln Årets bil i Europa med deras nya modell SUV 3008. Det är 58 jurymedlemmar runt om Europa som röstar fram årets bil varje år. Alla medlemmar jobbar för oberoende tidningar vilket gör att det blir rättvist för alla märken. Vi säger stort grattis till Peugeot 3008 som ni också kan hitta leasingpris på vår hemsida.

peugeot-logo-252x180

Bildkälla: peugeot.se

Bildkälla: peugeot.se

Nu är det enklare att köra en helt ny och modern bil från den det franska bilmärken tack vare Peugeot Privatleasing. Du kan välja att leasa en Peugeot på avtalstiderna 12 till 36 månader. Du kan själv bestämma den körsträcka som passar dig vilket är väldigt flexibelt. Det går även att lägga till extra utrustning om det är något du saknar. Månadskostnaden baseras på vilken modell du väljer, vilken utrustning samt hur långt du har tänkt att köra under avtalsperioden. De mindre bilarna är oftast billigare än de större bilarna.

Peugeot Privatleasing

Det finns många fördelar med Peugeot Privatleasing bland annat att prisbilden på deras bilar är en av de lägre på marknaden. Dessutom har Peugeot ett stort utbud av modeller att välja på. Du kan bland annat leasa 108, 208, 308, 2008, 3008 som exempel. Något som vi alltid vill tipsa om att ha i åtanke när du skall köpa din Peugeot Privatleasing är den obligatoriska bilkontrollen som skall göras efter leasingperioden. Besiktningen kan medföra extra kostnader om bilen inte är i normalt slitage. Om det uppstår något under tiden med bilen så kan du vara trygg med att följande ingår:

  • Peugeot Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Peugeot Försäkring och det är Försäkringsbolaget Trygghansa som tillhandahåller märkesförsäkringen för Peugeot.

  • Peugeot Serviceavtal

    I månadsavgiften för Peugeot så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Ladda hem Peugeot´s skötselråd och tips för Peugeot Privatleasing här.