Opel Privatleasing

Opel är en biltillverkare från Tyskland och har alltid haft hög kvalité på sina bilar. Under de senaste åren har det också börjat erbjuda privatleasing i Sverige vilket har ökat marknaden ytterligare. När du privatleasar en Opel så slipper du kontantinsats och du behöver heller inte betala någon första förhöjd avgift. När du lämnar tillbaka bilen så genomgår den en besiktning för att se om bilen är i normalt slitage. Detta är en viktig punkt som du behöver ta upp med återförsäljaren innan du skriver på kontraktet.

opel-logo-270x180

Bildkälla: opel.se

Bildkälla: opel.se

Ett alternativ till att äga en bil är istället att leasa bilen privat. Genom Opel Privatleasing så leasar du bilen (långtidshyra) under 36 månader och du kan själv välja vilken körsträcka som du vill köra. I paketeringen så kan du också tilläggstjänster som serviceavtal och försäkring inkluderat i månadskostnaden. Du kan leasa bilen från olika återförsäljare och du finner mer information kring Opel på deras hemsida.

Opel Privatleasing

Om du är intresserad av leasa en Opel så kan jämföra priser hos varje enskild återförsäljare, gå in på deras hemsida eller fortsätta här på Biloffert.se. På vår hemsida så kan du välja på modellerna Mokka och Astra. Är du intresserad av någon annan modell så är du välkommen att fylla i vårt formulär där du kan uppge vad det är för modell du är ute efter. Vi hjälper dig hela vägen!

  • Opel Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Opel Försäkring och det är försäkringsbolaget If som tillhandahåller märkesförsäkringen för Opel.

  • Opel Serviceavtal

    I månadsavgiften för Opel så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Vill du läsa mer om Opel Privatleasing så kan du göra det här.