Om Biloffert.se

Innan jag får presentera oss vill jag hälsa dig välkommen till Biloffert.se!

Jag uppskattar att du tog dig tid idag för att besöka vår hemsida. Biloffert.se är en opartisk jämförelsesajt där du som kund står i fokus hela vägen. Vårt mål är du skall på ett enkelt och tydligt sätt få en överblick i vad det finns för erbjudanden att välja på och vad som skiljer dem åt det vill säga jämföra dem mot varandra. Vi samarbetar med endast auktoriserade märkesåterförsäljare för att säkerställa att du kommer få den bästa servicen samt en trygg och säker leasinggivare. Vill du veta mer om hur Biloffert.se det funkar klicka här.

 — Filip Samuelsson, Grundare Biloffert.se

Historia

Idén till att jag skulle skapa en jämförelsetjänst av privatleasing på internet föddes i mitten av 2015. Vem är jag? Jag har 5 års erfarenhet som bilsäljare med hög affärskvalité och kundnöjdhet. Under tiden som bilsäljare såg jag att en väldigt stor del av kundernas köpprocess ser likadana ut. Många upplever att det är svårt, tar mycket tid och energi att få en överblick i djungeln av kampanjer med vad som ingår och inte ingår hos de olika märken. Oavsett om du känner igen dig eller inte så kommer Biloffert.se garanterat att kunna hjälpa dig!

 — Filip Samuelsson, Grundare Biloffert.se

Vision

Vår vision är att vara marknadsledande inom leasingjämförelse för fordon på nätet. Vi skall ha högst kundnöjdhet i branschen och alltid sätta kunden i första rummet. Vi har unika erfarenheter inom bilbranschen under den tid där leasingen i Sverige ökat lavinartat de sista åren vilket gör att vi vet exakt hur vi skall hantera kundbehovet mot återförsäljare. Vi är och kommer alltid att vara en opartisk kostnadsfri jämförelsesajt till för att hjälpa och förenkla för både kunder och återförsäljare.

Vad innebär Biloffert för mig?

 • Du sparar tid
 • Du kan i lugn och ro kolla på erbjudanden när det passar dig
 • Du väljer själv om du vill ta nästa steg i att prata med en säljare
 • Du slipper kolla runt på allas hemsidor eller åka till alla bilfirmor för att få pris
 • Du har alltid kostnadsfri support och rådgivning
 • Du får snabbt en enkel överblick vilken bil som passar dig

Vad gör ni?

 • Vi ber återförsäljarna att paketera deras bästa erbjudande
 • I priset ingår alltid serviceavtal och valfria vinterhjul
 • Vi lägger in all utrustning i vårt filtreringssystem så att du kan få exakt pris
 • Vi tillhandahåller endast annonser, du leasar sedan bilen av återförsäljaren
 • När du begär en Offertförfrågan så kontaktas du direkt av återförsäljaren via mail eller telefon det som passar dig bäst

Frågor eller rådgivning?

Kontakta vår support gratis på  hej@biloffert.se alternativt:

Filip Samuelsson

Epost: filip@biloffert.se

Biloffert Sverige AB

Nybrogatan 76B, 11441 Stockholm

Orgnr: 559076-4535