Nya Volkswagen T-Roc privatleasing

4 december, 2017
Publicerad av: Filip Samuelsson

Nya Volkswagen T-Roc är en liten SUV med coolt utseende och en praktisk inredning för sin storlek. När du sätter dig inuti möts du av en stor remsa färgad plast som sträcker sig över instrumentbrädan. De färgglada insatserna fortsätter ner i mittenkonsolen och kan även ses i dörrarna – det är långt ifrån de i stort sett gråa standardinredningarna av VW: s mer vanliga modeller, som exempelvis Golfen.

Volkswagen T-Roc Privatleasing har en 6,5-tum stor pekskärm som standard vilket också även ett av de enklaste pekskärmssystemen att använda på farten. Men för den ultimata högteknologiska T-Roc-upplevelsen behöver du åtta-tums-systemet med en glasskärm som levereras med internetanslutning och navigation. Det är tillval för ca 300-400:- i månaden på privatleasing.

VWs briljanta Active Info digital display finns också som tillval för privatleasing. Denna 11,7-tums skärm sitter i stället för de traditionella rattarna bakom ratten. Det kan visa dig ett stort utbud av information, allt från dina musikspellistor till en fullskärm navigator-karta.

Alternativa modeller kan heller inte matcha T-Rocs stora sortiment av motorer. Det finns tre bensin och tre dieslar att välja mellan. Entry-level modeller får en 1,0-liters bensin eller 1,6-liters diesel som båda ger 115 hk. De är de enda motorerna som är strikt framhjulsdrift och kommer endast med en manuell växellåda.

Mellan 1,5 liter bensin och 2,0-liters dieselmotorer har båda 150 hk och får välja mellan manuella eller DSG-automatväxlar samt mellan två- eller fyrhjulsdrift.

VWs 4-MOTION fyrhjulsdrivsystem är standard på bensin- och dieselmotorerna på 190 hk. Med det får du extra terrängfokuserade körlägen, men låt inte de dunkla hjulbågarna lura dig – det här är en SUV som passar bäst på leriga festivalsparkeringar och inte kryper upp steniga backar. Top-spec-motorerna får som standard en DSG-växellåda med sju steg.

T-Roc kommer med många moderna säkerhetssystem som automatisk nödbromsning med fotgängarigenkänning och Lane Assist. Adaptiv farthållare – som matchar bilens hastighet framför och accelererar till din valda hastighet när den ej är framför.

Vill du läsa mer och få pris på nya Volkswagen T-Roc Privatleasing klicka här.

Frågan vi ställer oss är om detta kommer bli en utmanare till nya Volvo XC40, Det skiljer visserligen ca 100 L i bagage literutrymme men i övrigt?

Kommentera