Nissan Privatleasing

Nissan är en biltillverkare med sitt säte i Japan och har under många år tillverkat bra bilar med en snygg och innovativ design. Ett alternativ till att inte behöva köpa sin Nissan nu är att istället använda sig av Nissan Privatleasing. Det är ett utmärkt sätt att inte låsa några pengar eftersom du inte behöver betala någon kontantinsats. Nissan har på kort tid blivit en av de mest populära märkena att privatleasa i Sverige. Om du vill veta hur privatleasing funkar så finner du all info här på vår hemsida. Vill du specifikt kolla på hur det funkar hos Nissan så är du välkommen att besöka deras hemsida.

nissan-logo-1-209x180

Bildkälla: nissan.se

Bildkälla: nissan.se

Nissan har ett brett sortiment med bilar som man kan privatleasa och har en bra blandning av miljötänk, design, bekvämlighet och framförallt prisvärdhet. Nissans modell Leaf vann 2011 års utmärkelse årets bil vilket är en tung titel. Det är 58 jurymedlemmar runt om Europa som röstar fram årets bil varje år. Alla medlemmar jobbar för oberoende tidningar vilket gör att det blir rättvist för alla märken. I leasingen från Nissan Privatleasing så ingår tre års nybilsgaranti, tre års fri vägassistans, försäkring, service och en körsträcka på 4500 mil.

Nissan Privatleasing

Fördelarna med Nissan Privatleasing är bland annat att paketeringen som erbjuds på deras bilar ligger bra till om man jämför vad man får för bil för pengarna. Dessutom erbjuder Nissan ett stort utbud av modeller att välja på, du kan bland annat leasa modellerna Micra, Juke, Qashqai och Leaf som exempel. När du köper din Nissan Privatleasing så vill vi tipsa om att du skall fråga återförsäljaren om den obligatoriska bilbesiktningen efter avtalstiden är slut. Om man inte vet vad normalt slitage är så kan det bli extra kostnader för detta när du lämnar tillbaka bilen. Detta kan du få hos Nissan Privatleasing:

  • Nissan Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Nissan Försäkring och det är Försäkringsbolaget Trygghansa som tillhandahåller märkesförsäkringen för Nissan.

  • Nissan Serviceavtal

    I månadsavgiften för Nissan så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Vill du läsa mer om Nissan Privatleasing kan du göra det på deras hemsida.