Mitsubishi Privatleasing

Nu finns det möjlighet att köra en helt ny Mitsubishi utan att betala dyra banklån med stor kontantinsats. Genom Mitsubishi Privatleasing så finns denna möjlighet. Att leasa en Mitsubishi är ganska nytt för den svenska marknaden men har tagit sig väldigt bra. Du kan välja att leasa bilen på 36 månaders leasing och sedan lägga till den utrustningen som passar dig. I avtalet så ingår också serviceavtal och vägassistans. Mitsubishi Privatleasing ska vara enkelt och smidigt.

Mitsubishi-logo-165x180

Bildkälla: mitsubishi.se

Bildkälla: mitsubishi.se

Att fler och fler personer väljer privatleasing är inte så konstigt. Det som tidigare har varit en utmaning med ens bilägande blir lättare med privatleasing. För att ta ett exempel så tänk när du skall byta in din bil hos en bilhandlare, då måste du agera säljare för att få så bra pris som möjligt. Om du har en leasingbil så behöver du inte tänka på andrahandsvärdet, det är återförsäljaren redan räknat ut.

Mitsubishi Privatleasing

Om du är intresserad av leasa en Mitsubishi så kan jämföra priser hos varje enskild återförsäljare, gå in på deras hemsida eller fortsätta här på Biloffert.se. På vår hemsida så kan du välja modellen Outlander. Är du intresserad av någon annan modell så är du välkommen att fylla i vårt formulär där du kan uppge vad det är för modell du är ute efter. Vi hjälper dig hela vägen!

  • Mitsubishi Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Mitsubishi Försäkring och det är försäkringsbolaget Folksam som tillhandahåller märkesförsäkringen för Mitsubishi.

  • Mitsubishi Serviceavtal

    I månadsavgiften för Mitsubishi så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Vill du läsa mer om Mitsubishi Privatleasing så kan du göra det här.