Mini Privatleasing

Mini var först ett namn på en av bilmodellerna från British Motor Corporation. Mini är nu sedan 1994 ägda av BMW. Mini har alltid varit en unik och populär modell och är kända för att de är snygga, tuffa och bekväma att köra. Prisbilden för att köpa en Mini har inte blommat igenom under åren men däremot så har Mini Privatleasing blivit en riktig hit för svenska folket. När du leasar en bil från Mini Privatleasing så betyder det kort och gott att du hyr bilen under en längre period av återförsäljaren. Till skillnad från ett vanligt traditionellt billån så slipper du kontantinsatsen helt och hållet hos Mini Privatleasing.

mini-logo-240x180

Bildkälla: mini.se

Bildkälla: mini.se

Med Mini Privatleasing så kan du bland annat leasa en Mini One och Mini Cooper, Det finns fler modeller att välja på deras hemsida Mini To Go. Bilarna har normalt bra grundutrustning men det går att lägga till extra paket som höjer upp bilens utseende ytterligare. Om du vill köra en smidig, designad och modern bil så är Mini Privatleasing ett vettigt alternativ. Genom Mini Privatleasing så kan du ej välja på någon annan period än 36 månader i nuläget som leasingtid. Om du skulle behöva byta bil tidigare så kan man försöka överlåta kontraktet till någon annan.

Mini Privatleasing

Efter att du har brukat din Mini i de 36 månaderna så skall bilen återlämnas. Mini Financial Services har räknat ut ett så kallad garanterat restvärde på bilen så du behöver inte oroa dig för återköpsvärdet av bilen. Däremot rekommenderar vi att du skall hålla koll på den skötselguide som Mini har tagit fram för att förhindra missförstånd vad som är normal och onormalt slitage. Guiden finner du i inforutan längre ner på sidan. I övrigt så ingår alltid detta i Mini Privatleasing:

  • Mini Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Mini Försäkring och det är Försäkringsbolaget IF som tillhandahåller märkesförsäkringen för Mini.

  • Mini Serviceavtal

    I månadsavgiften för Mini så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Ladda hem Mini´s skötselråd och tips för Mini Privatleasing här.