Mercedes Privatleasing

Mercedes Benz, den klassiska biltillverkaren från Tyskland har länge klassats som en av bilbranschens absolut största märken. Detta är både tack vare deras unika historia samt att de alltid har haft hög kvalité på sina bilar. Tack vare Mercedes Privatleasing kan du nu få chansen att åka i en ny modern bil utan att betala någon kontantinsats eller första förhöjd avgift. Du kan leasa din bil på antingen två eller tre års period och du kan välja den körsträcka som passar dig. Mercedes har alltid fokuserat på eleganta bilar som är bekvämliga att köra.

mercedes-benz-logo-180x180

Bildkälla: mercedes.se

Bildkälla: mercedes.se

Hos Mercedes Privatleasing så finns ett stort utbud av bilmodeller att välja på. På Biloffert så finns modellen A 180 men det finns en uppsjö med mer modeller och priser på deras hemsida. Oavsett vilken modell som passar dig kan du vara säker på att bilen kommer hålla hög kvalité och den kommer vara bekväm att köra. Vi tipsar alla våra kunder att ta en provkörning med den bilen som de tagit offert på. Glöm ej det! En sak att komma ihåg när du privatleasar en Mercedes är att du inte äger bilen utan det är Mercedes-Benz Finans Sverige AB hyr ut bilen under en längre period till dig.

Mercedes Privatleasing

När du väljer en Mercedes Privatleasing så ingår inte bara den bilmodell du valt. I avgiften som du betalar per månad så är även service och underhåll inkluderat. Du kan också komplettera med Mercedes försäkring som du kan läsa mer om nedan. Att leasa bil gör bilägandet enklare. Istället för att hålla koll på andrahandsvärde och övriga saker som medföljer när du köper en bil så kan du istället endast koncentrera dig på den månadskostnad du och återförsäljaren har kommit överens om. När leasingperioden är över så lämnar du tillbaka bilen och sedan väljer en ny.

  • Mercedes Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Mercedes Försäkring och det är Försäkringsbolaget IF som tillhandahåller märkesförsäkringen för Mercedes.

  • Mercedes Serviceavtal

    I månadsavgiften för Mercedes så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Vill du läsa mer om Mercedes Privatleasing kan du göra det här.