Leasa bil privat: Vem vann kvartal ett?

2 april, 2017
Publicerad av: Filip Samuelsson

Summering kvartal ett

Slut på kvartal ett, vårkänslor i luften och nu startar vårförsäljningen som brukar vara en av de tider som de flesta börja gå i bilbytar tankar. Kvartal ett stängs starkt hos de flesta återförsäljarna och det är återigen att man skall leasa bil privat som är hetast hos Svensson just nu.

Varför?

Utöver de kunder som köper privatleasing för första gången så börjar det trilla in många kunder som har en privatleasing som skall bytas dvs 36 mån gammal. Vår statistik visar att om man har en privatleasing så är det väldigt stor chans att man väljer privatleasing igen när det är dags att byta. Valet att börja äga en bil ligger långt ifrån mot att endast fortsätta betala för brukandet av bilen som privatleasing går ut på.

Vem vann kvartal ett? 

Kunderna som idag har en privatleasing 33-36 mån gammal och väljer att fortsätta leasa bil en leasingperiod till. Paketeringen och prisnivån just nu är extremt låg om man jämför hur det var för tre år sedan vilket resulterar i lägre månadskostnad.

Summering Biloffert kvartal ett

Hur har kvartal ett varit för Biloffert.se?

– Vi lever i ungefär samma cykel som återförsäljarna dvs kvartal ett har varit starkt. Man ser en tydlig och stabil ökning för varje månad som går.

Hur känns det efter lansering av nya hemsidan?

– En sak är klar, vi har inte hunnit hämtat andan än efter vi hade vår lansering 1/3, det har gått i 180! Det var ingen som kunde tro att den skulle tas emot så bra som den gjorde.

Har ni några utvecklingsplaner eller är hemsidan fulländad nu?

– Utvecklingsplaner finns alltid, vad det gäller hemsidan så är 10% ungefär klart. Det händer saker hela tiden och vi testar nya funktioner varje dag för att hjälpa alla kunder på bästa sätt. Vi kommer bland annat behöva utöka vår rådgivnings del då det är många som behöver hjälp och svar på frågor.

Några sista ord?

Vi kommer att fortsätta hjälpa alla kunder till att bli nöjdare och klokare leasingtagare.

Frågor ställda till Filip Samuelsson på Biloffert.se

Kommentera