Jämför privatleasing av de erbjudanden du är intresserad av. Här får du snabbt en tydlig och enkel bild av vad det är som ingår och vad det är som inte ingår i leasingkontraktet. Alla annonser på Biloffert.se har som standard att det skall ingå serviceavtal och vinterhjul. Det du skall vara observant på är om försäkringskostnaden ingår i leasingpriset eller om du måste teckna en egen hos återförsäljaren. Om du vill veta priset på försäkring så skriver du med ditt personnummer när du gör din offertförfrågan under “övrig info”.

Vill du ha hjälp så kan du ta kontakt med oss via vår chattfunktion eller skriva ett mail till hej@biloffert.se

Please, add cars to compare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varför jämför privatleasing?

Vi har skapat Biloffert.se delvis på grund av att vi tycker att det har saknat en tjänst som listar alla erbjudanden av privatleasing på en och samma sida. Varför ska man då jämföra? Svaret är enkelt, Om du inte jämför erbjudanden mot varandra så kan du inte veta helt klart om du gjort det bästa valet.

Tänk dig själv om du exempelvis skall köpa en tv eller dator. Hur agerar du då? Fördelen med vår hemsida är att du kan snabbt och enkelt kolla ut de erbjudanden du gillar och sedan jämför privatleasing mot varandra.

Om du har svårt att välja mellan de erbjudanden du har valt att jämföra så kan du ta kontakt med vår kostnadsfria rådgivning. Där får du alltid ett opartiskt svar på dina frågor kring vilken bil som passar just dig och dina behov.

jämför privatleasing