Höstens Privatleasing SUV:AR

8 november, 2017
Publicerad av: Filip Samuelsson

När vädret kallnar börjar mer och mer kunder snegla mot SUV och fyrhjulsdrift. Vi tänkte belysa detta genom att skriva om fyra stycken nyheter på SUV-marknaden som självklart går att privatleasa. Detta är inget sponsrat inlägg.

Peugeot 5008:

Peugeot marknadsför såklart Car of The Year 2017 så hårt de kan. Första suv att vinna den prestigefulla titeln finns också att privatleasa. Peugeot 5008 är en sjusitsig bil med samma design både på in- och utsidan för bara några hundralappar mer än 3008. Tänk bara på att den bakre stolsraden fungerar bäst för barn och små, tunna vuxna. Här hittar du pris på Peugeot 5008 på privatleasing.

Tiguan Allspace:

Årets stora Tiguan-nyhet är förstås den lite längre och sjusitsiga Tiguan Allspace. Mycket hög teknisk nivå. Bra körställning och överlag en bra komfort på fem platserna i bilen, eftersom att bilen inte kommit ut ännu kan vi ej kommentera komforten på +2 platserna längst bak. Vill du se pris på privatleasing och en Tiguan Allspace? Klicka här

Toyota C-HR:

Toyotas väldigt populära suv har fått ett stort genomslag. Den är speciell i designen – både på in- och utsidan – och det är en bil att antingen älska eller hata. Vill du prova på bilen finns en 1,8-liters hybriddrivlina som har bra bränsleekonomi och ett koldioxidvärde på låga 87 gram per kilometer. Då kan du också testa det lite speciella baksätet och hur det fungerar för din familj. Pris på en Toyota C-HR Privatleasing hittar du här.

Volvo XC40:

Premium-SUV:ar är det snabbast växande bilsegmentet i världen just nu och Volvo XC40 är framtagen för att konkurrera i segmentet med medelstora och mindre SUV:ar. Och trots att den till fysisk storlek är mindre än Volvos andra två modeller, XC60 och överdådiga XC90, har man inte sparat på krutet vad gäller allt i från prestanda och teknisk utrustning till komfort och praktiska funktioner. Vill du få ett pris på en privatleasing av Volvo XC40 klicka här.

Kommentera