Honda Privatleasing

Honda är ett stort bolag som inte bara koncentrerar sig på bilar utan säljer också som många vet motorcyklar, lastbilar, skotrar, mopeder, robotar, jetmotorer, terrängfordon, båtar/båtmotorer osv. Honda har sitt säte i Japan och grundades 1948. Att privatleasa en Honda är något ganska nytt på den svenska marknaden. En sak som är klar är att privatleasingen för Honda är här för att stanna. Genom Honda privatleasing så slipper du deposition och heller ingen kontantinsats som du ofta har med ett traditionellt billån.

honda-logo-267x180

Bildkälla: honda.se

Bildkälla: honda.se

Om du inte är intresserad av att äga en bil så kan privatleasing vara ett vettigt alternativ att kolla på. Genom Honda Privatleasing så leasar du bilen (långtidshyra) under 36 månader och du kan själv välja vilken körsträcka som du vill köra. I paketeringen så kan du också tilläggstjänster som serviceavtal och försäkring inkluderat i månadskostnaden.

Honda Privatleasing

Om du är intresserad av leasa en Honda så kan jämföra priser hos varje enskild återförsäljare, gå in på deras hemsida eller fortsätta här på Biloffert.se. På vår hemsida så kan du välja på modellerna Civic, Jazz, HR-V och CR-V. Är du intresserad av någon annan modell så är du välkommen att fylla i vårt formulär där du kan uppge vad det är för modell du är ute efter. Vi hjälper dig hela vägen!

  • Honda Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Honda Försäkring och det är försäkringsbolaget Folksam som tillhandahåller märkesförsäkringen för Honda.

  • Honda Serviceavtal

    I månadsavgiften för Honda så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Vill du läsa mer om Honda Privatleasing så kan du göra det här.