Historien bakom Biloffert.se

26 mars, 2017
Publicerad av: Filip Samuelsson

Om Biloffert.se

Innan jag får presentera oss vill jag hälsa dig välkommen till Biloffert.se!

Jag uppskattar att du tog dig tid idag för att besöka vår hemsida. Biloffert.se är en opartisk jämförelsesajt där du som kund står i fokus hela vägen. Vårt mål är du skall på ett enkelt och tydligt sätt få en överblick i vad det finns för erbjudandet att välja på och vad som skiljer dem åt det vill säga jämföra dem mot varandra. Vi samarbetar med endast auktoriserade märkesåterförsäljare för att säkerställa att du kommer få den bästa servicen samt en trygg och säker leasinggivare. Vill du veta mer om hur Biloffert.se det funkar klicka här.

 — Filip Samuelsson, Grundare Biloffert.se

Historia

Idén till att jag skulle skapa en jämförelsetjänst av privatleasing på internet föddes i mitten av 2015. Vem är jag? Jag har 5 års erfarenhet som bilsäljare med hög affärskvalité och kundnöjdhet. Under tiden som bilsäljare såg jag att en väldigt stor del av kundernas köpprocess ser likadana ut. Många upplever att det är svårt, tar mycket tid och energi att få en överblick i djungeln av kampanjer med vad som ingår och inte ingår hos de olika märken. Oavsett om du känner igen dig eller inte så kommer Biloffert.se garanterat att kunna hjälpa dig!

Vision

Vår vision är att vara marknadsledande inom leasing jämförelse för fordon på nätet. Vi skall ha högst kundnöjdhet i branschen och alltid sätta kunden i första rummet. Vi har unika erfarenheter inom bilbranschen under den tid där leasingen i Sverige ökat lavinartat de sista åren vilket gör att vi vet exakt hur vi skall hantera kundbehovet mot återförsäljare. Vi är och kommer alltid att vara en opartisk kostnadsfri jämförelsesajt till för att hjälpa och förenkla för både kunder och återförsäljare.

Kommentera