Guide: Privatleasing av bil – lär dig alla knep, räkna rätt och spara pengar

2 februari, 2017
Publicerad av: Filip Samuelsson

På kort tid har privatleasing av bil blivit mycket populärt. Men det är lätt att räkna fel eller bli lurad. Det här måste du ha koll på och ta chansen nu – privatleasingen blir sannolikt dyrare i framtiden.

Bilförsäljningen i Sverige slår nya rekord och en bidragande faktor är att privatleasing blivit så vanligt. Nya kunder kommer till bilhandlarna för att privatleasa istället för att köpa – inte minst bland unga, barnfamiljer och kvinnor har det blivit populärt med privatleasing.

Men det gäller att göra sin hemläxa innan man åker till bilhandlaren och skriver på kontraktet. “Djävulen sitter i detaljerna” brukar man säga och det finns gott om fallgropar inom privatleasingen. Du kan inte sjunka ned i fåtöljen hos bilhandlaren och låta dig förledas av allt positivt försäljningssnack – du måste vara kritisk och jämföra!

Tänk på om erbjudandet du kollar på uppfyller dina krav så som att det skall ingå försäkring, service eller vinterhjul som exempel.

På vår sida www.biloffert.se/jamfor kan du enkel lägga in 3 olika bilmodeller och erbjudanden för att sedan jämföra vilken som passar dig bäst. Har du frågor om din offert eller allmänt om privatleasing är du alltid välkommen att maila till oss info@biloffert.se

Kommentera