Ford Privatleasing

Biljätten Ford fyllde hela 100 år 2003 och är en av de absolut största bolagen inom bilbranschen. I och med Fords långa historia så medför det också att de har otroligt bra beprövade bilar med god komfort och bra ekonomi. Ford är en amerikansk multinationell fordonskoncern som omsätter 151,8 miljarder kronor. Mellan åren 1999-2010 så ägde faktiskt Ford vårt svenska Volvo Cars. Genom Ford Privatleasing så erbjuds det en bra paketering där du inte behöver tänka på någon kontantinsats eller första förhöjd avgift när du hämtar bilen.

ford-logo-240x180

Bildkälla: ford.se

Bildkälla: ford.se

En av de största fördelarna genom att leasa en Ford istället för att köpa den är att du slipper bekymra dig över sådant som annars är ett måste när du köpt en bil. Där innefattar bland annat kontantinsats (om du tar ett billån), oförberedda utgifter och reparationer. I varje erbjudande så kan du lägga till serviceavtal och försäkring vilket gör bilägandet ännu enklare. När du är klar med leasingen så är det bara att lämna tillbaka bilen. Det vi alltid tipsar om är dock att läsa igenom noggrant över vad som gäller vid återlämnandet och den besiktning som görs då.

Ford Privatleasing

Om du skall jämföra priser på Ford Privatleasing så kan du antingen åka till varje enskild återförsäljare, gå in på deras hemsida eller fortsätta här på Biloffert.se På vår hemsida så finner du just nu den mest populära modellen Ford Fiesta. Är du intresserad av någon annan modell så är du välkommen att fylla i vårt formulär där du kan uppge vad det är för modell du är ute efter. Vi hjälper dig hela vägen!

  • Ford Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Ford Försäkring och det är försäkringsbolaget IF som tillhandahåller märkesförsäkringen för Ford.

  • Ford Serviceavtal

    I månadsavgiften för Ford så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Vill du läsa mer om Ford Privatleasing så kan du göra det här.