Fiat Privatleasing

Fiat har under all tid varit utmärkande med deras design i fokus. De har bland annat gjort en Edition modell av deras populära 500 Gucci Edition. Om du söker en bil som har hög kvalité, säkerhet och design så är Fiat något att kolla på. De satsar även mycket på komfort och bra väghållning. Är du osäker på om du vill köpa en Fiat så finns nu alternativet att privatleasa istället. Genom Fiat Privatleasing så slipper du betala någon kontantinsats eller en första förhöjd avgift. Du behöver heller inte oroa dig för andrahandsvärdet för bilen, det har redan Fiat räknat ut så du lämnar bara tillbaka bilen efter avtalstiden.

fiat-logo-180x180

Bildkälla: fiat.se

Bildkälla: fiat.se

Det finns många fördelar genom Fiat Privatleasing. Bland annat så ingår service och försäkring och en körsträcka på 4500 mil per år. Du har flera modeller att välja på, den mest populära modellen heter Fiat 500 och den finns här på vår hemsida. Något som är viktigt att tänka på är löptiden på kontraktet är 36 månader så att du tänker dig in att kunna ha bilen i 3 år. Det är möjligt att bryta kontraktet under avtalstiden men det brukar oftast bli dyrt eftersom att restvärdet kontra vad bilen är värt ligger fel. Lät det som grekiska? Läs mer här så förstår du.

Fiat Privatleasing

När du väljer att privatleasa en Fiat så är det ingen depositionsavgift. Du hämtar alltså ut bilen för 0:- och i alla leasingpriser här på hemsidan så ingår serviceavtal och vinterhjul. Det som ibland behöver läggas till är försäkring men det står isåfall tydligt i annonsen. Hittar du inte den modellen du är ute efter så kan du fylla i vårt formulär där du kan uppge vad det är för modell du är ute efter.

  • Fiat Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Fiat Försäkring och det är försäkringsbolaget Trygg Hansa som tillhandahåller märkesförsäkringen för Fiat.

  • Fiat Serviceavtal

    I månadsavgiften för Fiat så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Vill du läsa mer om Fiat Privatleasing så kan du göra det här.