ELBIL Privatleasing: Topplista med 5 bästa elbilarna att privatleasa

13 juni, 2018
Publicerad av: Filip Samuelsson

Att privatleasa miljövänliga alternativ blir allt mer populärt. Genom de nya Bonus-malus reglerna som drar igång 1 juli i år så har även elbilarna kommit in i matchen med riktigt vassa elbil privatleasing erbjudanden. Efter 1 Juli så får blir alla elbilar 60.000:- billigare vilket slår direkt positivt på månadskostnaden.

Bildresultat för nissan leaf 2018

1: Nissan Leaf

Nissan Leaf är världens mest sålda elbil i ny tappning med längre räckvidd (37 mil), högre aktiv säkerhet, låg energiförbrukning, attraktiv prislapp och generösa garantier. Nya Nissan Leaf kan parkera själv och kan delvis vara självkörande på landsväg om föraren så önskar. Bra miljöval, bra pris och mycket teknikdriv. Detta är förklaringen till den överlägsna segern i båda klasserna, vilket borgar för fortsatt framgång. NIssan Leaf privatleasar du för 3990:- / mån inklusive service och vinterhjul. Försäkring tillkommer.

(Källa Biloffert.se)

Bildresultat för renault zoe 2018

2: Renault Zoe

Tanken med Zoe är att flåsa Nissan Leaf i nacken vilket dom lyckats med då försäljningen slagit i taket. Renault Zoe belönas för sin utökade räckvidd på 40 mil i kombination med prisvärdhet och har därför vunnit flertalet utmärkelser för bästa miljöval. Renault Zoe privatleasar du för 3665:- / mån inklusive service, vinterhjul och försäkring. (Källa Biloffert.se)

Bildresultat för Hyundai Ioniq 2018

3: Hyundai Ioniq

När man minst anade de så släppte Hyundai världens första bilmodell med tre olika drivlinor. Med en räckvidd på 28 mil, tillräckliga utrymmen (455 L bagageutrymme) och acceptabel prislapp kan detta bli svenska folkets verkliga elbil på sikt. Ioniq hamnar på en plats tre baserat på det bra priset kontra vilken fin bil man får trots att det är begränsat utrymme i baksätet och känns något plastig. Hyundai Ioniq privatleasar du för 4666:- / mån inklusive service, vinterhjul och försäkring. (Källa Biloffert.se)

Bildresultat för Volkswagen e-golf 2018

4: Volkswagen E-Golf

E-Golf är nära nog identisk med andra Golf-modeller med förbränningsmotorer. Till och med tanklocket är kvar, men nu för laddning istället. Att E-Golf är en Golf i grunden har gett mycket bra feedback från tidigare Golf ägare som nu väljer att gå över till elbil privatleasing E-Golf. Den enda skillnaden är att bagageutrymmet minskas med endast 19 L vilket gör att e-Golf har ett bagageutrymme på 341 L. Vad det gäller räckvidd så har den nya generationen E-Golf upp till 30 mil men enligt tester så har man knappt kommit över 20 mil. När Volkswagens finansbolag vågar sätta ett högre garanterat restvärde på denna modell kommer den att hamna på en högre plats i listan. En E-Golf kostar idag att privatleasa 6564:- / mån inkl service och vinterhjul. Försäkring tillkommer. (Källa Biloffert.se)

Bildresultat för bmw i3 2018

5: BMW i3

BMW vill inte hamna på efterkälken och har på de senaste åren lanserat ett par elbil privatleasing under modellnamnet “i”.  Ser man till helhetsbilden vad det gäller bil + kringtjänster som BMW erbjuder så får man helt klart ett ha-begär av denna bil. Räckvidden är upp till 20 mil + elbilsklassens minsta bagageutrymme 260 L vilket begränsar vissa köpare. Slår vi ihop pris+räckvidd+helhet så hamnar BMW i3 på en stark femteplats. i3 privatleasar du för 5066:- / mån inklusive vinterhjul, service och försäkring.  (Källa Biloffert.se)

Kommentera