Dacia Privatleasing

Ingen har väl missat “Another One Drives a Duster”-reklamen som satte sig på huvudet? Dacia är ett bilmärke från Rumänien och är en av uppstickarna på den svenska marknaden. Sedan 1999 så ägs Dacia av Renault. Den rumänska biltillverkare erbjuder privatleasing av alla deras modeller genom finansbolaget Volvo Finans AB eller Dacia Billån. Som alla andra erbjudanden av privatleasing så behöver du inte betala någon kontantinsats eller första förhöjd avgift. I leasingkostnaden så ingår både försäkring och serviceavtal under perioden.

dacia-logo-240x180

Bildkälla: dacia.se

Bildkälla: dacia.se

Att leasa istället för att köpa har många fördelar. För att inte låsa för allt kapital så var man innan nästan tvungen att ta ett billån om man ville ha en ny modern bi att åka i. Utöver kontantinsatsen som du betalade då så är det också svårt att veta vad inbytespriset kan vara på bilen. Fördelen med privatleasing då är att andrahandsvärdet eller det så kallade restvärdet är garanterat från återförsäljaren. Du behöver alltså inte bry dig om vad bilen är värd, du kan istället koncentrera dig på vilken modell du vill ha nästa gång. Leasing innebär alltså på samma sätt som om du hyr bilen och sedan lämnar tillbaka den.

Dacia Privatleasing

Dacia Privatleasing erbjuder ett bra alternativ till den som inte vill äga sin bil utan istället bara betala för brukandet. Leasingavtalen är på 36 månader och sedan kan du justera din körsträcka själv. På vår hemsida kan hittar du just nu den mest populära modellen Duster att leasa och du hittar fler modeller på deras hemsida. I leasingkostnaden så får du försäkring mer rabatt, Dacia serviceavtal och tillgång till Renaultkort (Drivmedelskort).

  • Dacia Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Dacia Försäkring och det är Försäkringsbolaget IF som tillhandahåller märkesförsäkringen för Dacia.

  • Dacia Serviceavtal

    I månadsavgiften för Dacia så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Vill du läsa mer om Dacia Privatleasing så kan du göra det här.