Citroen Privatleasing

Citroen är en biltillverkare från Frankrike och har under de senaste åren öppnat upp privatleasing på de flesta modellerna som dom erbjuder. Via Citroen Privatleasing så hittar du ett stort utbud av bilmodeller oavsett om du behöver en liten stadsbil eller en större bil till familjeresorna. När du leasar en bil från Citroen så behöver du inte oroa dig för några oförutsedda kostnader. I avtalet så ingår både garanterat återköpsvärde, dvs restvärde samt service under avtalstiden. Du behöver heller inte betala någon kontantinsats eller första förhöjd avgift. Citroen Privatleasing är ett komplement till att äga sin bil istället för att ta ett traditionellt billån eller köpa bilen kontant.

citroen-logo-e1478246713542-255x180

Bildkälla: citroen.se

Bildkälla: citroen.se

Om du vill leasa en Citroen så får du först börja kolla på deras modellutbud. För varje modell så kan du lägga till extra utrustning om det är något som fattas, det gör också att din månadskostnad ökar. Efter det skall du kalkylera på hur många mil per år du skall köra, annonserna som finns på vår hemsida är standard 1500 mil per år men du kan självklart utöka dem så det passar hur mycket du kör. En av de fördelarna som Citroen Privatleasing har är att du kan ändra körsträckan under avtalstiden, inte neråt endast om du kör mer än vad du tänkt. Efter avtalstiden så kan du välja om du vill köpa ut den bilen du leasat eller om du vill leasa en ytterligare bil. Återköpet av bilen är garanterat av återförsäljaren så du behöver inte oroa dig för några kostnader för det.

Citroen Privatleasing

Vi nämnde tidigare att modellutbudet är stort hos Citroen. Du kan bland annat leasa modellerna C3, c4 och den större minibussen Grand Picasso. Citroen är mest kända för sitt kaxiga och häftiga utseende på sina bilar, de har alltid haft en innovativ design strategi som många uppskattar. Utöver det så har de god säkerhet i alla sina bilar och väljer ofta motorer med låg bränsle förbrukning till sina modeller.

  • Citroen Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår Citroen Försäkring och det är Försäkringsbolaget IF som tillhandahåller märkesförsäkringen för Citroen.

  • Citroen Serviceavtal

    I månadsavgiften för Citroen så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Vill du läsa mer om Citroen Privatleasing så kan du göra det här.