BMW Privatleasing

Nu har du chansen att få privatleasa en helt ny modern BMW. Du slipper allt krångel som har med bilägande att göra eftersom du bland annat har garanterat återköp när leasingperioden är slut. Senaste åren har billeasing blivit väldigt populärt och för märket BMW så är detta inget undantag. Fördelen med att köra BMW Privatleasing är att du inte betalar något kontantinsats eller någon första förhöjd avgift. Du bestämmer en körsträcka och sedan får du ett pris utefter det. Just nu så finns det endast 36 månaders avtal att teckna för BMW vilket kan vara bra att veta. BMW´s kundsegment har ofta valt att köpa sina bilar men privatleasing har öppnat upp för fler nya kunder att utnyttja det tyska bilmärket.

bmw-logo

Bildkälla: bmw.se

Bildkälla: bmw.se

På Biloffert så kan du just nu leasa BMW 118 men det finns många fler alternativ på deras hemsida. Om du vill teckna en BMW Privatleasing så kan du för närvarande inte göra det online på bmw.se utan du måste kontakta en återförsäljare alternativt fylla i vårt formulär så hjälper vi dig. Hos BMW finns ett stort utbud av bilar som du kan välja som leasingbil. Oavsett om hur din familjesituation ser ut eller hur du ska använda bilen så finns något för alla sigment. Om du skulle behöva byta bil tidigare så kan man försöka överlåta kontraktet till någon annan.

BMW Privatleasing

I månadskostnaden som du får ut från återförsäljaren ingår den bilmodell du valt, eventuell extra utrustning och även BMW Fri Service under avtalstiden. Avgifter som skatt, avi och uppläggningsavgifter ingår inte, dessa är utöver månadskostnaden. Vad det gäller försäkring så skall du kolla om det ingår eller om du måste lägga till det. Om du gillar den bilen som du har leasat ifrån BMW så kan du ställa frågan till återförsäljaren om du får köpa bilen efter avtalstiden är slut. Läs mer:

  • BMW Försäkring

    I de flesta avtalen så ingår BMW Försäkring och det är Försäkringsbolaget IF som tillhandahåller märkesförsäkringen för BMW.

  • BMW Serviceavtal

    I månadsavgiften för BMW så ligger ett serviceavtal med. Det betyder att den servicen som uppstår under leasingtiden ingår och du behöver inte stå för någon kostnad.

Vill du läsa mer om BMW Privatleasing kan du göra det här.