Biloffert i Media

Breakit

Breakit skrev den 6 April 2018 om Biloffert. Fokus är på vår innovativa affärsidé och hur bolaget ser ut.

Läs hela artikeln här:

https://www.breakit.se/artikel/12654/biloffert-ska-gora-det-lattare-att-hitta-ratt-leasingbil-staller-in-siktet-pa-foretag

2018-04-06

Aftonbladet Motor

Den 5/4 så gick ett pressmeddelande ut om Bilofferts nya tjänst om Företagsleasing. Aftonbladet Motor skriver om nyheten och om de unika sökfunktionerna som finns på Biloffert.se. Vi berättar även om att alla återförsäljare får synas på samma villkor på Biloffert.

Läs hela artikeln här:

https://www.aftonbladet.se/bil/a/J1q6PP/ny-jamforelsesajt-for-foretagsleasing

2018-04-05

Podcast: Snacka bil med

Podcast: Halvtimmesprogram där Henrik Ström intervjuar och snackar bil med bilbransch-folk, bilentusiaster, bilexperter och allmänt bilintresserade. Den 6 November 2017 intervjuar Henrik grundaren till Biloffert.se Filip Samuelsson.

Itunes: https://goo.gl/6wywK9

Acast: https://goo.gl/7eM2eW

2017-11-06

Allt om bilar

Expressens Jan-Erik Berggren listar de 11 bästa privatleasing SUVarna av höstens nyheter. Som referens för priserna använder han sig av återförsäljarnas annonser på Biloffert.se.

2017-10-18

SVT Rapport

Den 8 Augusti så blev Bilofferts grundare Filip Samuelsson kontaktad av SVT Rapport för att medverka i ett reportage om privatleasing tillsammans med bland annat MRF´s ordförande Johan Holmqvist. Reportaget tog upp bland annat frågan om vad anses som normalt slitage och att det är viktigt att man läser på innan man skriver på sitt avtal.

2017-08-08

Tjänstebilen.se

Tjänstebilen.se har sitt huvudfokus mot tjänstebilsförare. I och med tjänstebilen så är många av dem inte vana att äga bil eftersom att tjänstebilen är leasad genom företaget. Vi fick tillfället att hjälpa till och köra en snabbkurs i termer om privatleasing eftersom att många av dem har två bilar i hushållet. Läs hela tidningen under länken nedan.

2017-06-28

Auto Motor Sport

Auto Motor Sport släppte i det 13e numret en stor guide om privatleasing där bland annat vår grundare Filip Samuelsson intervjuas. Utöver guiden så finns det mycket annat läsvärt bland annat en kundundersökning samt uttalanden från Branschen om privatleasingens framtid. Läs hela tidningen under länken nedan.

2017-06-12

Dagens Nyheter

Reportern Jacques Wallner har testat och tyckt till om vår hemsida och jämförelsetjänst. Vi pratar om utmaningarna vad det gäller normalt slitage när bilar skall komma tillbaka efter avtalstiden och en möjlig lösning på problemet. Han testar även våra kollegor på liknande webbtjänster som kan vara värt att jämföra med. Läs mer under länken nedan.

2017-05-12

Dagens Industri

“-Privatleasing är extremt billigt just nu” Det citatet finns i artikeln om Biloffert och privatleasing som publicerades den 10/5 i Dagens Industri. Vi pratar bland annat om kundens fördel i dagsläget med låga bruttovinster på bilarna för återförsäljare, höga garanterade restvärden och låg ränta. Vi tar även upp att månadskostnaden kommer att öka. Läs mer under länken nedan.

2017-05-10

Teknikens Värld

Den 4 Maj 2017 så publicerade Teknikens Värld en artikel om Biloffert.se. De skriver kort om ökningen av privatleasing i Sverige samt om alla våra filtrerings funktioner som vi har på sidan. Reportern Mattias Rabe testar alla hemsidans funktioner och matar in en mängd parametrar i olika sökningar. Är du intresserad av vad som mer står i artikeln så tryck på länken nedan.

2017-05-04

Aftonbladet Motor

Aftonbladet Motor uppmärksammade vår jämförelsetjänst den 25 April 2017. Vi pratar kort om problematiken och utmaningarna för privatkunden som hitta privatleasing idag och hur vår tjänst hjälper till och förenklar letandet. Vår grundidé är att underlätta för intresserade spekulanter att jämföra olika återförsäljares erbjudanden på lika villkor.

 

Framtidens Ekonomi

Framtidensekonomi.se är en oberoende nyhetssida som vänder sig till företag, entreprenörer och organisationer. Det publiceras och diskuteras det senaste som rör bransch, företagande och entreprenörskap. Den 4 April 2017 så uppmärksammades Biloffert.se som start-up företag.